Sivatagi Rózsa Teleltetése

Sivatagi Rózsa Teleltetése, A növénykedvelők mindig könnyen termeszthető, egyedi növényeket keresnek, szórakoztató szempontból. Az adenium sivatagi rózsanövények tökéletes példányai a rettenthetetlen vagy kezdő kertész számára.

Ezek a kelet-afrikai és arab bennszülöttek csodálatosak a belső konténerkertben, vagy meleg klíma kiegészítéseként a terasz kijelzőjén. A sivatagi rózsa növények gondozása teljes napsütést és jól vízelvezetett talajt igényel. Az őshonos regionális viszonyok megfelelő utánzása rengeteg rózsaszerű virágzást eredményez a növény építészeti csodáján.
A sivatagi rózsa növényének adatai A sivatagi rózsa az Egyesült Államok Mezőgazdasági Minisztériumának 10–11. Övezetében népszerű díszkert növényévé vált. A hűvösebb zónákban lévő többieknek az Adenium beltéri termesztését kell igénybe venniük, nyáron nyaralást biztosítva a növénynek a terasz vagy fedélzet. Sivatagi Rózsa Teleltetése

A sivatagi rózsa növények gondozása nehéz lehet, és némi ismeretet igényel a faj életciklusáról. Kövesse néhány alapvető Adenium sivatagi rózsa termesztési tippet az egészséges növények számára, amelyek nem okoznak csalódást a gazdag színű cső alakú virágok teljes koronájával. Az adeniumok zamatos, trópusi növények.

Megkülönböztethetőek az osztályban, mert caudexet vagy duzzadt törzset fejlesztenek ki belőlük. Minden zamatos növény rendelkezik valamilyen víztároló rendszerrel, legyen az levél, szár vagy gyökér. A sivatagi rózsában a csomagtartó megduzzad, hogy szárazság idején megőrizze a nedvességet.

A szép kövér törzs a növények egészségének mutatója. A sovány szár azt jelezheti, hogy a növény több nedvességet igényel. Egy érdekes apró sivatagi rózsa növényi információ a természetes hasonlóság egy bonsai növényhez, érett állapotában rövid termetű, a beosztott szár tetején rendezett lombkorona ül. Sivatagi Rózsa Teleltetése
Úgy tűnik, hogy sok termelőnek gondjai vannak a sivatagi rózsa növények gondozásával, de ezeket valóban könnyű fenntartani, ha szem előtt tartja az Adenium víz-, hőmérséklet- és világítási igényeit. Adenium sivatagi rózsa termesztési tippek Először is, ne feledje, hogy az adenium növények rossz, szemcsés talajú, forró, napos éghajlatú régiókban honosak.

Nem számíthat arra, hogy a növény túl nedves talajban, korlátozott megvilágítású helyen virágzik. Ők sem fagytűrőek, és kitéve fagynak engedik magukat. A növény nem él túl sokáig, ha 4 C alatti 40 ° F hőmérsékletnek van kitéve, de akár 90 ° F (32 C) hőmérsékleten is boldogul.

A sivatagi rózsa pozsgás növények szeretik a ragyogó fényt, így a déli ablakos expozíció elegendő napsütést biztosít a növények virágzásához és virágzásához. A kertben válasszon egy napsütéses helyet, amely némi védelmet nyújt a napsütéstől, mivel ez megperzselheti a lombot. A talaj nagyon fontos. Sivatagi Rózsa Teleltetése

A jó vízelvezetés érdekében az adenium növényeknek kaktuszos talaj és szemcsés homok vagy lávakövek keverékével kell rendelkezniük. A sivatagi rózsa növények gondozása A helytelen öntözés az egyetlen dolog, amely gyorsan megöli ezeket a növényeket. Pozsgás növények, de hozzászoktak az esős időszakokhoz, amelyekben növekednek, ezt egy szunnyadó, száraz időszak követi.

A legjobb siker érdekében párosítsa öntözési gyakorlatát ezekhez az igényekhez. Tartsa a talajt közepesen nedvesen tavasszal és nyáron, de csökkentse az öntözést ősszel és különösen télen, amikor a növény szunnyad. Trágyázzon hígítással egy 20-20-20 folyékony növényi táplálék felével havonta egyszer, amikor a növény aktívan növekszik.
Ne táplálja a sivatagi rózsát télen. A leggyakoribb kártevők a pikkelysömör, a lisztes poloskák és a takácsatka. Használja alkohollal átitatott pamutgolyókat, hogy eltüntesse ezeket a rovarirtókat. Legyen óvatos, mivel az Adenium sivatagi rózsa a Dogbane családban található, minden faj mérgező nedvet vérez, amely irritálhatja a bőrt és a nyálkahártyákat. World